Asset Mobile

För oss på Nexer Asset Management, är det en självklarhet att de som arbetar med underhåll ska ha tillgång till all den information de behöver– var som helst och när som helst. Vi erbjuder ett mobilt arbetssätt för underhåll.

En bra mobil lösning kräver bra teknik. Som en av de största mobila utvecklarna i Sverige vet vi detta. Men kanske ännu viktigare är vår domänkunskap inom underhåll. Tack vare den kan vi se till att du får den lösning som bäst stödjer era arbetssätt.

Med Asset Mobile får du en mobil lösning som är helt anpassad till just era arbetssätt. Varje användare får allt denne behöver mobilt i sin roll. Detta kan innefatta allt från möjligheten till att kunna hantera sina arbetsordrar, till att kunna se det aktuella förrådssaldot, samt predikterad maskinhälsa från maskinerna. Självklart fungerar Asset Mobile såväl online som offline.

I våra mobila lösningar utvecklar vi nu även stöd för Virtual Reality (VR) och Augmented Reality (AR). Tillsammans med IBM Maximo kan vi dessutom erbjuda ett underhållssystem som är helt mobilt för de användare som arbetar ute i anläggningen eller i förrådet. Ledningen får också möjlighet att följa olika nyckeltal som berättar om hur anläggningen mår, i sin mobil eller surfplatta.

mtr_maximo