Webinarier om framtidens digitaliserade underhåll!

Få har väl missat att det i stor utsträckning, talas väldigt mycket om hur digitaliseringen kommer förändra hela vårt samhälle. Men, vad innebär det för anläggningstunga verksamheter som industri, energi, transport och infrastruktur när det kommer till underhåll?

Ett område där digitaliseringen tar, och kommer ta, stor plats är bland underhållsverksamheter. Det digitaliserade underhållet kan nämligen baseras på information som samlas in från datakällor och analyseras med hjälp av AI. Ofta har verksamheten redan stora mängder data, och denna data behöver tas till vara på för att kunna optimera underhållet. Vad blir då resultatet av att kunna göra rätt åtgärd vid rätt tid? Stora vinster i form av ökad tillgänglighet, och lägre underhållskostnader.

Lär dig mer på våra kostnadsfria webinarier

Under cirka 30 minuter får du en introduktion till hur tekniken fungerar, samt framgångsrika exempel och tips på hur du själv kommer igång. Med Nexers färdiga lösning – Asset Predict – är du igång med ett enkelt pilotprojekt på cirka två veckor som sedan skalas upp när du verifierat att tekniken ger stor effekt även i din anläggning.

Anmälan

Vi håller webinarier löpande. Anmäl ditt intresse till hans.hellstrom@nexergroup.com, så återkommer vi med en inbjudan. Tack för visat intresse!