Webinars om prediktivt underhåll!

Ingen lär ha missat att det talas väldigt mycket om hur digitaliseringen kommer förändra våra samhällen och olika verksamheter. Ett konkret område i anläggningstunga verksamheter är att underhåll baseras på analys av sensordata, för att därmed styra underhållet baserat på predikterad maskinhälsa i realtid och inte en bästa uppskattning av lämpliga förebyggande åtgärder. Och ofta finns det redan data från befintliga givare för driften som temperatur, flöden, varvtal etc. som med smarta systemlösningar även kan användas för att optimera underhållet. Insteget är därför enkelt, men som ger stora vinster i form av ökad tillgänglighet och lägre underhållskostnader – att göra rätt åtgärd i rätt tid helt enkelt.

Lär dig mer på våra kostnadsfria webinars

Under ca 30 minuter får du en introduktion till hur tekniken fungerar, ta del av framgångsrika exempel samt tips hur du själv kommer igång. Med Sigmas färdiga lösning – Asset Predict – är du igång med en enkel pilot på ca 2 veckor och som sedan skalar upp när du verifierat att tekniken ger stor effekt även i din anläggning.

Anmälan

Vi håller webinars löpande. Anmäl ditt intresse till hans.hellstrom@sigma.se med förslag på tid, så återkommer vi med en inbjudan. Tack för visat intresse!