Webinars om prediktivt underhåll!

Ingen lär ha missat att det talas väldigt mycket om hur digitaliseringen kommer förändra våra samhällen och olika verksamheter. Ett konkret område i anläggningstunga verksamheter är att underhåll baseras på analys av sensordata, för att därmed styra underhållet baserat på predikterad maskinhälsa i realtid och inte en bästa uppskattning av lämpliga förebyggande åtgärder. Och ofta finns det redan data från befintliga givare för driften som temperatur, flöden, varvtal etc. som med smarta systemlösningar även kan användas för att optimera underhållet. Insteget är därför enkelt, men som ger stora vinster i form av ökad tillgänglighet och lägre underhållskostnader – att göra rätt åtgärd i rätt tid helt enkelt.

Lär dig mer på våra kostnadsfria webinars

Under ca 30 minuter får du en introduktion till hur tekniken fungerar, ta del av framgångsrika exempel samt tips hur du själv kommer igång. Med Sigmas färdiga lösning – Asset Predict – är du igång med en enkel pilot på ca 2 veckor och som sedan skalar upp när du verifierat att tekniken ger stor effekt även i din anläggning.

Datum för webinar

• Fredag den 2 november kl 11:00 till 11:30
• Fredag den 30 november kl 11:00 till 11:30
• Torsdag den 20 december kl 13:00 till 13:30
• Fredag den 18 januari kl 09:00 till 09:30

Du medverkar på webinaret helt anonymt och allas mikrofoner är i ”mute-läge”. Du är sedan välkommen med frågor och enskilda diskussioner efter webinaret.

Anmälan

Anmälan sker till hans.hellstrom@sigma.se. Ange vid vilket tillfälle du önskar delta, så kommer du få en bekräftelse och inloggningsuppgifter. Och passar inte någon av dessa tider hittar vi lätt en annan tid som passar er.